Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Αλοννήσου | Νέο πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης δημιουργίας απορριμμάτων

Ο Δήμος Αλοννήσου καλεί τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν στο νέο πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης δημιουργίας απορριμμάτων. 

Λοβόψαρο [Lobotes surinamensis] δίπλα σε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού | © εφημερίδα Σποράδες
Μια νέα συνεργασία με την Aegean Rebreath θέτει σαν στόχο την μείωση των πλαστικών μπουκαλιών στο περιβάλλον μας. Στα πλαίσια του νέου αυτού project θα τοποθετηθούν δωρεάν φίλτρα αντίστροφης όσμωσης για την παραγωγή πόσιμου νερού σε 25 οικίες και 2 επιχειρήσεις. Η συλλογή στατιστικών δεδομένων θα μας βοηθήσει να εξάγουμε βάσιμα συμπέρασματα που αφορούν την πρόληψη δημιουργίας απορριμμάτων σε όρους συσκευασιών εμφιαλωμένου νερού. Η επιτυχία του πιλοτικού προγράμματος θα θέσει τα θεμέλια για την μελλοντική επέκταση του προγράμματος σε όλο το νησί. 

Η πρώτη φάση του προγράμματος θα συμπεριλάβει πιλότους από τις περιοχές Πατητήρι, Ρουσούμ και Βότση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSendxCGFuGP9MXMfB37z681veiTULeGTuPZl1PP3opLTTkq6g/viewform?fbclid=IwAR0Xi3QJxhAGQvd-brBqF157wtRSpIljw5A0dwio3Kd_lSK7QEIyMTj934g

Πληροφορίες - Project Liaison για το Δήμο Αλοννήσου:

Αργυρίου Νίκος

2424350222

6985868851

argyriou@alonissos.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.