Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Η αγνώριστη Καραμπέτη και η «γιαγιά Ειρήνη» του «Σασμού» στην κινηματογραφική ταινία «η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

Το στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου στο χώρο των γυρισμάτων όπου και βρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης του παραγωγού της ταινίας. Δεξιά του Μητροπολίτου, αγνώριστη η Καραμπέτη και στα δεξιά της γνωστής ηθοποιού η σκηνογράφος / ενδυματολόγος Εύα Νάθενα που έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία. Δίπλα στην σκηνοθέτιδα ο παραγωγός και σύζυγος της, Κώστας Λαμπρόπουλος. Στα αριστερά της φωτογραφίας η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη, η «γιαγιά Ειρήνη» του Σασμού!

Στο χωριό "Μουντανίστικα" της Μέσα Μάνης [ένα χωριό ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο] πραγματοποιούνται γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας "Φόνισσα" που αποτελεί μεταφορά του βιβλίου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. 

Καρυοφιλιά Καραμπέτη και Μαρία Πρωτόπαππα κρατούν τους βασικούς ρόλους, ενώ την σκηνοθεσία θα υπογράψει για πρώτη φορά η γνωστή ενδυματολόγος Εύα Νάθενα η οποία έχει παράλληλα και την εικαστική επιμέλεια της ταινίας.

www.lakonistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.