Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Η ΕΣΠΕΚΕΛ καταδικάζει απερίφραστα τη βία στους αγωνιστικούς χώρους από όπου και αν προέρχεται

Η ΕΣΠΕΚΕΛ καταδικάζοντας απερίφραστα τη βία στους αγωνιστικούς χώρους, από όπου και αν προέρχεται, έχει ήδη ενεργοποιήσει θεσμικά τα όργανα που προβλέπεται από τον κανονισμό για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων. 

Η Ένωση έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας όπου και αν προέρχεται και εναντίον οπουδήποτε στρέφεται, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις κατά της βία όπως π.χ. στο Τουρνουά ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών

Επίσης η Ένωση εφιστά την προσοχή των εμπλεκομένων μερών στην πιστή και απαρέγκλιτη τήρηση της εφαρμογής του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΠΕΚΕΛ και αποφυγή εμπρηστικών δηλώσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων ιδιαίτερα των παραγόντων, προπονητών, αθλητών-τριων, αφού αφενός μεν δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω στην επίλυση του ζητήματος αφετέρου δε η ΕΣΠΕΚΕΛ έχει ήδη ενεργοποιήσει αυτεπάγγελτα και όπως προβλέπεται από τον κανονισμό την δικαστική επιτροπή για τη διερεύνηση των ζητημάτων βίας.

Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.