Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Σκοπελοχριστούγεννα 2022 | Με βροχή η φωταγώγηση του δέντρου και ο ερχομός του Άι Βασίλη

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ «ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΛΛΙΩΣ» ΕΔΩ
Γράμματα στο Άι Βασίλη...
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Σκοπελοχριστούγεννα», η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Σκοπέλου και την Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου και στην οποία συμμετείχαν οι σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκοπέλου, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, η Ε.Θ.Ο.Σ. Τάκης Μόσχος, ο Φάρος Σκοπέλου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.

Στο χώρο έμπροσθεν του δημοτικού Καφενείου παρακολουθήσαμε δράσεις από το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου, το παιδικό θεατρικό τμήμα της ΕΘΟΣ, χορογραφίες από τα τμήματα μπαλέτου του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου, συναυλία μουσικών οργάνων από τα τμήματα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και στο τέλος, αφού ο καιρός μας τα χάλασε για λίγα λεπτά, την υπό βροχή φωταγώγηση του δέντρου και το ερχομό του Άι Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, αφού διάβασε τα γράμματα που του έγραψαν οι μικροί του φίλοι...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.