Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Παγκόσμια θλίψη για τον Πελέ

Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο «βασιλιάς» του

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ο γνωστός σε όλους μας Πελέ, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου (ώρα Ελλάδας) σε ηλικία 82 ετών στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση το τελευταίο διάστημα
Ο «βασιλιάς» Πελέ «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου στα 82 του χρόνια. Πάλεψε για περισσότερο από ένα χρόνο με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. 

Με τον θάνατό του «κλείνει» μια ολόκληρη εποχή του ποδοσφαίρου άλλων ημερών. Είναι εκείνος για τον οποίο τα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου θα εξακολουθούν να γράφουν πως είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού τρεις φορές πανηγύρισε την κατάκτησή του: 1958, 1962 και 1970.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.