Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Το σκοπελίτικο «Καλάθι Αγάπης - Αλληλεγγύης» ανακουφίζει αρκετές ευάλωτες οικονομικά οικογένειες

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμότατα και συγχαίρει τους συνδημότες μας για την Κοινωνική τους Ευαισθησία, την οποία σχεδόν καθημερινά μας απέδειξαν τροφοδοτώντας τα «Καλάθια Αγάπης - Αλληλεγγύης» με βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε Σούπερ - Μάρκετ του Δήμου μας.

Οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι ,η ανεργία και η ανέχεια είναι σε μεγάλη έξαρση. Δοκιμάζονται οικονομικά πολλοί συνδημότες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Θεωρούμε ότι αυτές οι δράσεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν  έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η συμμετοχή και η στήριξη σας, καταδεικνύει το ήθος  και την ευαισθησία σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλουμε.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας αλλά και στον καθένα ξεχωριστά.

Αξίζει να αναφέρουμε δημόσια αλλά και να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες, φορείς  και φυσικά πρόσωπα για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Τα Σούπερ-Μάρκετ τα οποία ευχαρίστως δέχτηκαν να φιλοξενήσουν τα «Καλάθια Αγάπης - Αλληλεγγύης» στους χώρους τους είναι:

Σούπερ Μάρκετ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σούπερ Μάρκετ PROVIAS-PROTON

Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης ο οποίος διέθεσε για την δράση δεκαπέντε κουπόνια δωροεπιταγών συνολικής αξίας 300ε.

Τον κ. Φραντζέσκο Κωνσταντίνο, δείχνοντας την κοινωνική του ευαισθησία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας για προσφορά τροφίμων, τα οποία μοίρασε η υπηρεσία μας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Ως αποτέλεσμα της στήριξης και της αρωγής τους, η υπηρεσία μας μπόρεσε να ανακουφίσει αρκετές ευάλωτες οικονομικά οικογένειες καλύπτοντας σε κάποιο βαθμό, εν όψει της εορταστικής περιόδου, τις ανάγκες τους.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, σε δύσκολες στιγμές, είναι δυο αρετές που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους λαούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.