Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σε 3 ημέρες πλοίο..!

H βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή, που έχει ακινητοποιήσει το «Εξπρές Σαντορίνη», επιβεβαιώθηκε από τεχνικούς της Hellenic Seaways που έφθασαν στο Βόλο και επιθεώρησαν το πλοίο.
Όπως εκτιμήθηκε η αποκατάσταση της βλάβης θα ολοκληρωθεί σε 3 ημέρες, οπότε το πλοίο θα είναι και πάλι έτοιμο να εκτελέσει τα δρομολόγιά του από και προς Βόρειες Σποράδες.

8 σχόλια:

  1. Τελικα πολυ σαπιλα εχει πεσει στα νησια μας και μαζι με την σαπιλα ερχεται και η δυσωδια... τι θα κανουμε λοιπον θα πρεπει να τρωμε τις βρωμιες και να αναπνεουμε τις δυσωδιες η θα πρεπει να παρουμε στα χερια μας την τυχη μας και την τυχη των παιδιων μας? αιντε καβουραδες απαντηστε ολοι μαζι πρεπει να ενωθουμε και μην αρχιζετε φταιει αυτος φταιει ο αλλος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΗΘΑΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξυπνήσουμε να επαναστατήσουμε και να φύγει η Hellenic Seaways. Επιτέλους ας φύγει η κακία ναυτιλιακή να πηγαίνουμε επιτέλους κολυμπώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γεγονός ότι η Seaways διαθέτει ένα γηρασμένο στόλο που θα έπρεπε να ήταν παλιοσίδερα.Με την κατάργηση όμως του νόμου της 35ετίας και την απελευθέρωση του ορίου ηλικίας από τους εργατοπατέρες που μας κυβερνανε, οι εφοπ..ληστές κοτσάρανε ένα EXPRESS μπροστά από το όνομα και τα κάνανε καινούργια.Πόσα ευπαθή προιόντα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Βόλο τα οποία την άλλη εβδομάδα θα τα φάμε αλλοιωμένα? Είμαστε και υποχρεωμένοι κάθε φορά που έρχεται καράβι στο λιμάνι να αναπνέουμε το τοξικό καυσαέριο που εκπέμπουν οι καμινάδες τους.Εάν αυτά τα καράβια προσεγγίζανε λιμάνι της Ευρώπης και ακόμα χειρότερα της Αμερικής,δεν θα έλυναν κάβο να φύγουν. Υπάρχει Κοινωτική οδηγία και νόμος που λέι ότι."Πλοίο που προσεγγίζει λιμάνι της Ευρωπαικής Ένωσης υποχρεούται να έχει ειδικά φίλτρα στις τσιμινιέρες να παριορίζεται η ρύπανση του περιβάλλοντος και να αντικαθίστατε το καύσιμο FUEL με καθαρό DIESEL.Aυτά για την ΕΕ.Εδώ είναι Ελλάδα.Ποιός θα τολμήσει να τα βάλει με τους εφοπ.. ληστές? Οι αρμόδιοι τα γνωρίζουν αυτά? Ψιλά γράμματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνουμε φιλε 09.47 μην ξεχναμε οτι μπορει να μπει και το ΚΥΚΝΟΣ το ΑΙΓΕΥΣ το ΣΚΥΡΟΣ .....Αφου τοσα χρονια ολα λογια ειμαστε . Μια Σκυρος και μπράβο της και μετα απο πολλες ταλαιπωριες, χρηματιστήρια κλπ ,καταφερε και εχει το πλοιο της και εχει σωθει.Εμεις ολο θελουμε να εχουμε κατι , αλλα στο τελος κατι παθαινουμε και κρεμομασε απο τον καθε εφοπλιστη οπως π.χ Αγουδιμο. Πότε θα γινει κατι σ'αυτο το νησι δεν ξερω. Ημουνα νιος και γέρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μάθαμε αν τα Λιμεναρχεία των νησιών μας επέβαλαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Απαντήστε λοιπόν κ.κ.Λιμενάρχες.
    Πρώτα το ΣΚΙΑΘΟΣ και τώρα το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αμολάνε τον καρκίνο από τις τζιμινιέρες τους και κανένας σας δεν εφαρμόζει τον νόμο; Μπορεί να μη σας νοιάζει η υγεία σας ή των παιδιών σας αλλά νοιάζει ΕΜΑΣ. Περιμένουμε την απάντησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιας και οι παρακλήσεις (!) στη Seaways των αξιότιμων Δημάρχων μας για μείωση στις τιμές των εισητηρίων δεν εισακούσθησαν, μήπως είναι καιρός να απαιτήσουν να μπεί γρήγορα ένα πλοίο στη γραμμή, εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιας και η Hellenic Seaways δεν άκουσε τις παρακλήσεις (!) των αξιότιμων δημάρχων μας για μείωση των εισιτηρίων, μήπως είναι καιρός να απαιτήσουν εδώ και τώρα ένα πλοίο στη γραμμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε 3 μέρες χαλάει ο καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.