Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σκόπελος: Με μεγάλη προσέλευση η αιμοδοσία

Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου με προσέλευση πάνω από την αναμενόμενη και με νέους εθελοντές αιμοδότες, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη χαρά.
Την Τρίτη το απόγευμα οι αιμοδότες που έφθασαν στο λιμάνι της Σκοπέλου ήταν τόσοι πολλοί που η αναμονή περνούσε τις 2 ώρες και πολλοί δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία που είχε προγραμματισθεί μέχρι τις 8 μ.μ. συνεχίστηκε και μετά τις 10 το βράδυ. Σήμερα το πρωί η κατάσταση ήταν καλύτερη, αλλά πολλοί εργαζόμενοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσέλθουν.
Καλό θα ήταν η κινητή μονάδα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου να έμενε ένα ακόμα απόγευμα στη Σκόπελο. Το φθινόπωρο που θα μας επισκεφθούν πάλι ας το έχουν υπόψη τους.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια που ο φακός της επικαιρότητας του blog εστιάζει και αναδυκνύει εκδηλώσεις του ευ πράττειν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε τον κ.Πούλιο που τοσο καιρο ειχε αναρτημενη την ανακοίνωση της αιμοδοσίας και συνεβαλε και αυτος απο την μεριά του τα μέγιστα, καθώς όλους όσους βοήθησαν, φορείς , Εκκλησία, αιμοδότες και μη, για την μεγάλη προσέλευση που ειχε αυτή την φορά η αιμοδοσία. Είδαμε ότι ο κόσμος παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συσπειρώνετε όταν πρόκειται να βοηθήσει.
    Ευχόμαστε την άλλη φορα που θα έρθουν για την αιμοληψία να μείνουν άλλη μια βραδιά. Είναι ένα δίκαιο αίτημα αυτών που δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα λόγω δουλειάς.
    Ευχαριστούμε τον γιατρο και το προσωπικό της αιμοληψίας.
    Για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    Νίκος Τριανταφύλλου - Χαράλαμπος Ορφανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.