Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Συμβολικός αποκλεισμός των γραφείων της ΔΕΗ στη Σκόπελο από την Λαϊκή Επιτροπή

Συγκέντρωση στα γραφεία της ΔΕΗ στη Σκόπελο πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι της Σκοπέλου μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα, για να διαμαρτυρηθούν για το χαράτσι, αλλά και για την όλη αντιλαϊκή πολιτική. Κατά τον ωριαίο συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων, τον λόγο πήρε το μέλος της Επιτροπής Ηλίας Προκοπίου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:
«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Σκοπέλου για την συμβολική κατάληψη για μία ώρα των γραφείων της ΔΕΗ...
...Κάθε βράδυ από τις 7 μέχρι τις 8 στο σωματείο οικοδόμων θα βρίσκονται μέλη της επιτροπής αγώνα τα οποία θα είναι σε θέση να απαντούν σε...
απορίες συμπολιτών μας καθώς επίσης και να δέχονται πληροφορίες.
...Την Κυριακή στις 6.30 θα γίνει μία συγκέντρωση στο δημοτικό καφενείο, όπου η επιτροπή θα είναι σε θέση να πει περισσότερα πρακτικά πράγματα για τον χειρισμό του προβλήματος για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν το χαράτσι.
Θα εξετάσουμε κάθε εκδοχή και κάθε δυνατότητα ώστε να μπορέσουμε να πληρώσουμε μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα και τα δημοτικά τέλη και όχι το χαράτσι.
Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι είναι ότι κάνεις δεν πρέπει να νοιώσει ότι είναι μόνος του και να φοβάται. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Η αλληλεγγύη είναι η βάση αυτής της προσπάθειας... Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε θα το εξασφαλίσουμε...
...Τα νέα μέτρα είναι πολύ πιο αδυσώπητα, πιο ανελέητα, πιο βάρβαρα. Αν τα μέχρι σήμερα μέτρα μας οδήγησαν στην εξαθλίωση, το επόμενο βήμα είναι η πείνα. Αυτό να μην φαίνεται σαν ακραία εκδοχή, γιατί όσα ζούμε σήμερα τα είχαμε επισημάνει εδώ και πάνω από 10 χρόνια στις απεργίες και τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούσαμε. Τότε πολλοί λίγοι είχαν ανοιχτά αφτιά και άκουγαν.»
Επόμενο ραντεβού της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 6.30 στο δημοτικό καφενείο και κάθε βράδυ από 7-8 στο σωματείο των οικοδόμων για ερωτήσεις και πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.