Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σκόπελος: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζήτησε η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μαν. Ραμαντάνης και Ν. Ρόδιος για να του θέσουν δύο ζητήματα. Το ένα έχει σχέση με την διακοπή ύδρευσης από τη ΔΕΥΑ σε αναξιοπαθούντα ανάπηρο συμπολίτη μας και το δεύτερο με την οριστική αφαίρεση αδείας από οικογενειάρχη καταστηματάρχη για μια απλή παράβαση.
Εξερχόμενος από το Δημαρχείο ο κ. Ραμαντάνης μάς είπε: «Ζητήσαμε γραπτώς να ενημερωθούν όλοι οι...
δημοτικοί σύμβουλοι για να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να πάρουν θέση... Αν έχουν ευαισθησία ας την δείξουν. Πέρα από τα θέματα ανθρωπιάς τσαλακώνεται και η εικόνα της Δημαρχίας... Παραξενεύτηκαν κάποιοι όταν κατά την ορκωμοσία του περασμένου Ιανουαρίου δεν ορκιστήκαμε ότι θα τηρούμε τους νόμους, αλλά δώσαμε πολιτική διαβεβαίωση στην τιμή και στη συνείδησή μας ότι ανιδιοτελώς θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.