Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ακινητοποιημένο το flyingcat στη Σκόπελο

Πλαστικό αντικείμενο που «πήρε στα τζετ της μηχανής» το flyingcat 6 μπαίνοντας στο λιμάνι της Σκοπέλου είχε σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του μέχρι αυτή τη στιγμή. Τα ταχύπλοο έχει πλαγιοδετήσει στον αριστερό βραχίονα και μηχανικοί προσπαθούν να διορθώσουν την βλάβη.
Στην Σκόπελο έχουν μείνει όσοι Αλοννησιώτες ταξίδευαν προς Βόλο και αν δεν αποκατασταθεί η βλάβη θα υπάρξει μέριμνα για την επιστροφή τους στην Αλόννησο.

1 σχόλιο:

  1. Αν οι υπεύθυνοι του λιμανιού φρόντιζαν που και που να μαζεύουν τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα, δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα.

    Προχθές, με τη λιακάδα, που ψάρευαν όλοι χταπόδια, είχαν κατέβει τα νερά και μπορούσες να δεις τον πάτο. Αν είχαν αναθέσει σε κάποιον να το καθαρίσει, θα μπορούσε να το κάνει ακόμα και από μια βάρκα.

    Να θυμίσω ότι η τελευταία φορά που έγινε ένας πολύ καλός καθαρισμός του λιμανιού, ήταν πριν 4 χρόνια, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, από τον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.