Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

To κτηματομεσιτικό γραφείο "AVERTO" από την Σκιάθο στην διεθνή έκθεση της Μόσχας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του κτηματομεσιτικού γραφείου AVERTO από τη Σκιάθο, στη διεθνή έκθεση ακινήτων «MOSCOW INTERNATIONAL PROPERTY SHOW FESTIVAL» όπου έγινε στην Μόσχα. Πλήθος επισκεπτών από τη Ρωσία, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές κυρίως χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία και Αυστρία ενδιαφέρθηκαν για ακίνητα στη Σκιάθο αλλά και για τα υπόλοιπα νησιά των...
Βορείων Σποράδων. Έντονο ήταν επίσης το ενδιαφέρον Ρώσων τουριστικών πρακτόρων και μεγάλων ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών γραφείων τα οποία θέλουν να εντάξουν τα νησιά των Βορείων Σποράδων σαν ένα νέο ταξιδιωτικό προορισμό για τη ρώσικη αγορά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και ραντεβού άμεσα ενδιαφερομένων επενδυτών αλλά και τουριστικών γραφείων που θέλουν να γνωρίσουν τα νησιά των Βορείων Σποράδων και να τα προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο στη ρώσικη αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.