Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Κυβέρνηση ευθύνης και όχι σε Κυβέρνηση συμβιβασμών

OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της διαδικασίας της ψήφου εμπιστοσύνης, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Την ίδια ώρα που το πολιτικό σύστημα έδειξε αντανακλαστικά ωριμότητας που οδήγησαν σε Κυβέρνηση συνεργασίας, ξεκίνησε και πάλι μία σκιαμαχία για τις αρμοδιότητες του Πρωθυπουργού, το χαρακτήρα της Κυβέρνησης, το χρονικό διάστημα ευθύνης της. Αν και θα προτιμούσα να μην είχαν προηγηθεί οι παρωχημένοι κομματικοί συμβιβασμοί για τη σύνθεση της Κυβέρνησης, δίνω...
ψήφο εμπιστοσύνης:
Σε ένα Πρωθυπουργό που έχει πραγματικές αρμοδιότητες και δεν είναι εντολοδόχος,
  • Σε μία Κυβέρνηση που είναι πλήρους ευθύνης, γιατί περιορισμένης ευθύνης είναι μόνο οι εταιρείες,
  • Σε ένα Πρωθυπουργό και μία Κυβέρνηση που θα αποφασίζουν για τις πολιτικές προτεραιότητες της χώρας αντί δηλαδή να αποφασίζουν για τις προτεραιότητες αυτές τα τρία κόμματα που συνθέτουν την Κυβέρνηση,
  • Σε μία Κυβέρνηση που δεν εγκλωβίζεται στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά που η ημερομηνία λήξης της ταυτίζεται με την ημερομηνία (διασφάλισης των προϋποθέσεων) για τη σωτηρία της χώρας, δηλ. της 6ης δόσης και της συμφωνίας στήριξης,
  • Σε μία Κυβέρνηση που θα συνθέσει το βασικό κορμό του εθνικού σχεδίου για τη δεκαετία που χρειαζόμαστε για να βγούμε από την κρίση, σχέδιο που θα ξεπερνά τους εκλογικούς κύκλους αντί δηλαδή να εγκλωβίζεται από αυτούς.
Κινούμεθα ολοταχώς στον αστερισμό των Κυβερνήσεων συνεργασίας. Υπό αυτή την έννοια αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες, μας προετοιμάζουν, παρά τις όποιες παραφωνίες, για το μέλλον. Αναμένω με ενδιαφέρον τα προεκλογικά προγράμματα των κομμάτων. Για να διαπιστώσω αν τελικά η κοινή λογική επέστρεψε στην πολιτική.»

3 σχόλια:

  1. ΣΕΒΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ.ΚΑΡΤΑΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ Β.ΣΠΟΡΑΔΙΤΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΜΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ Κ.ΚΑΡΤΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΒΑΛΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΠΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΝ Β.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΥΡΜΟ ΑΡΑ ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΟΦΗΣ.ΣΕΒΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ Κ.ΚΑΡΤΑΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ Β.Σ ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ-ΑΠΟΛΥΣΗ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλίσαντα. Κουραστήκαμε να ακούμε ανόητα, από ανοήτους βουλευτές. Τουλάχιστον ας σιωπήσουν και να μην προκαλούν τον κόσμο. Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για εκείνους έχουμε μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΕΔΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ Η ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΟ? ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.