Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Κώστας Πουλάκης για το χαράτσι

Την κάθετη αντίθεσή του στο καταχρηστικό, παράνομο και αντισυνταγματικό χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε) που επιβάλλει η κυβέρνηση του μνημονίου στον ελληνικό λαό μέσω της Δ.Ε.Η. εκφράζει με δήλωσή του ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας», Κ. Πουλάκης.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πουλάκη έχει ως εξής :
«Το χαράτσι που επιβάλει στη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία η κυβέρνηση του μνημονίου μέσω της Δ.Ε.Η., εκτός από άδικο και κοινωνικά ανάλγητο, είναι...
απολύτως καταχρηστικό, παράνομο και αντισυνταγματικό. Ο ωμός δε εκβιασμός της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος συνιστά πρωτοφανή βαρβαρότητα και σε πολλές περιπτώσεις θέτει σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση των πολιτών.
Ως Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς όλες τις πρωτοβουλίες και τις επιτροπές που αγωνίζονται για την κατάργηση αυτού του άδικου μέτρου και δηλώνουμε πως θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που κινδυνεύουν με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Πρόθεσή μας είναι να φέρουμε το θέμα προς συζήτηση στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, γιατί θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο όλες οι περιφερειακές παρατάξεις να λάβουν θέση για ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα, ώστε η αιρετή Περιφέρεια να απλώσει ένα δίχτυ προστασίας των πολιτών με όλα τα πολιτικά και τεχνικά μέσα που διαθέτει.
Κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα. Κανείς να μη μείνει μόνος του στην κρίση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.