Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Κακόγουστη φάρσα στο Κ.Υ. Σκοπέλου

Τηλεφώνημα – φάρσα δέχθηκε σήμερα το Κ.Υ. Σκοπέλου, όταν από την άλλη άκρη της γραμμής κάποιος ειδοποιούσε ότι τηλεφωνεί από το καρτοτηλέφωνο της πλατείας και ότι ο Παντελής Π. στην περιοχή Μύλος, έπεσε λιπόθυμος και μάλιστα είναι και μελανιασμένος.
Αμέσως έφθασε στην περιοχή ασθενοφόρο με την γιατρό κα Τσάμπρα, οι οποίοι ανήσυχοι αναζήτησαν τον Παντελή Π., χτύπησαν ακόμα την πόρτα του σπιτιού του, αλλά διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για βλακώδη φάρσα, που καμιά φορά μπορεί να είναι και εγκληματική, αφού εκείνη τη στιγμή κάποιος άλλος θα χρειάζεται πραγματικά βοήθεια και θα μείνει αβοήθητος.
Να σημειώσουμε ότι οι φαρσέρ διώκονται ποινικά.

4 σχόλια:

  1. ντροπη,δεν υπαρχουν λογια,γι'αυτες τις αηδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε διαγωνισμό ηλιθίων, ο φαρσσέρ να είναι σίγουρος ότι θα πάρει το χρυσό! Του χρειάζεται να τον μελανιάσουν στο ξύλο και να πέσει αυτός λιπόθυμος. Αλλά, τι λέω; Αξίζει να λερώσει κανείς τα χέρια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο Κ.Υ. για την άμεση κινητοποίηση παρά τις ελλείψεις που έχει σε ανθρώπινο δυναμικό πράγμα που κάνει τους συντοπίτες μας να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια σε μια Ελλάδα που δεν λειτούργει σχεδόν τίποτα . Κρίμα και ντροπή για την κακόγουστη φάρσα που ευτυχώς δεν χρήστηκε εγκληματική. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χωρά μας και ο τόπος μας πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι και όχι εμπόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ρε πιο ζώο εκανε τετοια πλακα? ρε ηλίθιε και αν σε καποιο αλλο μερος υπηρχε οντως αναγκη και παθαινε καποιος κατι στα αληθεια τοτε τι θα γινονταν???
    θα επρεπε να ντρεπεσαι ηλιθιε!και ειμαι σιγουρος οτι θα μπεις εδω μεσα για να δεις το αποτελεσμα της φαρσουλας σου ενα εχω να σου πω:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. Για να μαθεις οτι δεν παιζουν με αυτα. Δεν φτανει που δεν υπαρχει προσωπικο, εχουμε και εσενα με τις εξυπναδες σου

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.