Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη ΔΕΥΑΣ

Επιστολή στις «Βόρειες Σποράδες» έστειλε ο κάτοικος του Νέου Κλήματος Γιώργος Πριτσίνης, ο οποίος διαμαρτύρεται επειδή οι κάτοικοι του χωριού δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως για την χθεσινή και σημερινή διακοπή ύδρευσης.
Ο κ. Πριτσίνης, ο οποίος ζητά μια απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ, γράφει:
«Χθες το μεσημέρι κατά τις 12:30, από τα μεγάφωνα του χωριού μας στο Νέο Κλήμα, φώναξαν ότι από το απόγευμα σήμερα (χθες) μέχρι και μετά το μεσημέρι αύριο (σήμερα) θα γίνει διακοπή της υδροδότησης του χωριού.
Μέχρι εδώ καλά το ξεκίνησαν. Το πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε από την στιγμή που έκαναν την διακοπή και αυτή ήταν λίγα(!) μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε νερό (ούτε αρκετό, αλλά ούτε καν λίγο) για τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Έτσι έμειναν τα σπίτια και τα νοικοκυριά μας χωρίς νερό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες μας.
Φυσικά και θα βρεθεί κάποιος (ο γνωστός πολύ πιθανόν) και θα...
με ρωτήσει τι ανάγκες είναι αυτές και ποια προβλήματα τέλος πάντων δημιουργήθηκαν, που δεν θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα, αν τελικά μόνο εγώ έχω πρόβλημα, αν είμαι μόνο εγώ νοικοκύρης, ενώ οι άλλοι όχι και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Εγώ λοιπόν θα του απαντήσω προκαταβολικά ότι δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο που οι άλλοι δεν διαμαρτύρονται, ξέρω τον λόγο που διαμαρτύρομαι εγώ, όπου έχω μια πολυμελή οικογένεια (είμαστε έξι άτομα μέσα στο σπίτι) η οποία δεν μπορεί να κάνει το μπάνιο της, να πλύνει τα πιάτα της, να φτιάξει το φαγητό της και ό,τι άλλο χρειαστεί να κάνει με το νερό που δεν έχει.
Θα μου πεις ότι στην Αφρική δεν έχουν νερό καμία μέρα και ότι περπατούν ατέλειωτα χιλιόμετρα για να βρουν το νερό της ημέρας και εγώ διαμαρτύρομαι για μια μέρα και κάτι ψιλά; Έτσι είναι, αλλά έχουμε φτάσει τελικά στο επίπεδο της Αφρικής. Αν είναι έτσι να μην διαμαρτυρόμαστε αλλά να στείλουμε ευχαριστήριες επιστολές στην Δ.Ε.Υ.Α. Σκοπέλου για τις προσπάθειες της.
Θα μπορούσατε λοιπόν κύριε πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α. Σκοπέλου να φροντίζατε να κόψετε το νερό μας το απόγευμα, όπως ανακοινώσατε και εμείς να έχουμε κάνει το κουμάντο μας, ή το βράδυ που πιθανολογώ ότι δεν δούλευε το συνεργείο για την αποκατάσταση της όποιας βλάβης, να δίνατε νερό για μερικές ώρες έτσι ώστε να μην πάνε σήμερα τα παιδιά μας στο σχολείο χωρίς να έχουν πλυθεί.
Προγραμματισμός λοιπόν χρειάζεται και γνώσεις, τις οποίες αν δεν τις έχετε θα μπορούσατε ή να μην είστε εκεί, είτε να ρωτήσετε κάποιον να σας μάθει πως μπορείτε να διαχειριστείτε όποιο πρόβλημα ή κατάσταση.
Σας γράφω επώνυμα και γι' αυτό το σωστότερο θα ήταν να μου απαντήσετε.
Γιώργος Πριτσίνης
Νέο Κλήμα»

4 σχόλια:

  1. Να λες ευχαριστώ που ειδοποίησαν. Αλλού ούτε αυτό κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξέρεις, ότι και μία μέρα να καθυστερήσεις να εξοφλήσεις το λογαριασμό σου, μπαίνει προσαύξηση. Αν κάνουν διακοπή νερού δυό μέρες, δε τρέχει και τίποτε... Καθήστε και εσύ και τα παιδιά σου τσιμπλιασμένοι. Έχουμε μόνο υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπογράφουμε ότι αποδεχόμαστε τον κανονισμό για να συνδεθούμε με το δίκτυο , καλά θα είναι να μην πάμε με της τσίμπλες (αλλά εκείνη την ώρα, με της γνωστές τακτικές του παρελθόντος, ..... έχουμε πάρει το νερό ).
      Αγνοία Νόμου και κανονισμών δεν δικαιολογείτε .
      «Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια».

      Διαγραφή
    2. Προς 17/11/12 7:11πμ
      Απορώ πως κάποιος τόσο αμαθής (βλέπε ορθογραφικά λάθη), μπόρεσε και διάβασε τον κανονισμό πριν συνδεθεί με το δίκτυο.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.