Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μπλε σημαία με ιδιωτική πρωτοβουλία

Η Ελληνική εταιρία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ) συντονιστής του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» για την Ελλάδα βεβαιώνει ότι η ακτή Μάραθα στη Σκιάθο βραβεύτηκε για το έτος 2012 με γαλάζια σημαία (Blue Flag) μετά απ'ο την επιτυχή αξιολόγηση και απόφαση της Διεθνής Επιτροπής Κλήσεων(Δ.Ε.Κ.)
Η βράβευση της συγκεκριμένης ακτής έγινε κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας και αίτησης της εταιρίας «Νότιες Σποράδες ΑΕ», η οποία διαχειρίζεται το όμορο στην ακτή ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Skiathos Palace».
Η ακτή Μάραθα προσφέρει όλες τις...
απαραίτητες υπηρεσίες και την υποδομή που απαιτούν τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες, τα οποία σχετίζονται μεταξύ άλλων με την ποιότητα νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική εκπαίδευση - πληροφόρηση – διαχείριση, την προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου, καθώς και με την ασφάλεια των λουόμενων και επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.