Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η πολιτιστική κληρονομιά που θα αφήσουμε

Από το Καραβοτσάκισμα προς την Αμπελική κατηφόριζα σήμερα όταν στην παραλία βλέπω ένα πιθάρι, που με έκανε να αναστατωθώ στην ιδέα ότι η θάλασσα έβγαλε πάλι κάτι από την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.
Το εύρημα ήταν ακριβώς κάτω από το Ασκληπιείο και δεν χωρούσε αμφιβολία ότι θα ήταν κάτι μοναδικό. Βγάζω την φωτογραφική από την τσάντα και τρέχω για τα πρώτα κλικ...
Όσο μικραίνει η απόσταση μεγαλώνει η απογοήτευση... Είναι πλαστικό(!), μαζί με δεκάδες, σε πιο μοντέρνα έκδοση, που υπάρχουν σε αυτό το μικρό κομμάτι της παραλίας.
Το φωτογραφίζω και φεύγω με την σκέψη ότι αυτή θα είναι η πολιτιστική κληρονομιά που θα αφήσουν οι γενιές μας και θα ανακαλύπτουν οι απόγονοί μας μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια. Αν υπάρχει πλανήτης Γη τότε...

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.