Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση τροφίμων στο «Πεπαρήθειο»

Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια Τουτουτζόγλου Φραγκούλα σας εύχεται καλές γιορτές και σας ενημερώνει ότι με την ευκαιρία των αγίων ημερών των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου αποφάσισε να συγκεντρωθούν τρόφιμα στο χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με την εκκλησία, σαν μια μικρή στήριξη στις οικογένειες του νησιού, που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.
Συνειδητοποιώντας την ύπαρξη του προβλήματος της πείνας και στον τόπο μας, ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε, αν και όσο μπορεί ο καθένας σας.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στους εκπαιδευτικους του δημοτικου σχολειου για την πρωτοβουλια τους.Ειναι σημαντικο τετοιες αγιες μερες να δινουμε στα παιδια μας το παραδειγμα της ανθρωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.