Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζουν τον ένα χρόνο λειτουργίας τους στη Σκόπελο

Ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας κλείνει το ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σκόπελο και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των Σκοπελιτών, που το προτιμούν για τις αγορές τους γιατί βρίσκουν:
Φιλική εξυπηρέτηση
Χαμηλές τιμές
Πολλές προσφορές
Ο Διευθυντής Θανάσης Γκαμούρας και το προσωπικό σας ευχαριστούν για αυτή την αναγνώριση και σας κερνούν ένα μπουκάλι κρασί delisious με αγορά 10 ευρώ και άνω από τον πάγκο κοπής (τυριά – αλλαντικά).
Ακόμη όσοι επισκεφθείτε τα ΑΒ Βασιλόπουλος από...
σήμερα μέχρι και το τέλος του Δεκεμβρίου 2012, αναζητήστε εκατοντάδες προϊόντα με την ετικέτα «1 χρόνο μαζί» και κερδίστε από τις ακόμα χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα αυτά.
και φουσκάκια
Τα ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζοντας και αγκαλιάζοντας τους ντόπιους παραγωγούς και βιοτέχνες σήμερα θα παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν, του Σκοπελίτη Σπύρου Μακαρατζή. Μετά τις 12 θα τηγανίζονται κατεψυγμένοι «Λουκουμάδες Αμβροσία» και θα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το νέο προϊόν...

5 σχόλια:

  1. Και εμείς σας ευχαριστούμε, το ωραίο περιβάλλον του σούπερ μάρκετ, για το εξυπηρετικό προσωπικό, για τις καλές τιμές και για τα ελληνικά προϊόντα που φέρνετε. Χρόνια σας πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο αυτο το πραγμα με τουσ λουκουμαδεσ και του χρονου##3###

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλες δουλειες στους δυσκολους καιρους που διανυουμαι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε και σήμερα για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη προσφορά σας.
    Καλή χρονιά!!!

    Οι διοργανώτριες της εκδήλωσης των 100.000 Ποιητών
    Μάρω Βλαχάκη
    Συνιορίτσα Καραγιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άκαιρη η ευχή Καλή Χρονιά. Η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν και η Πρωτοχρονιά αργεί να έρθει...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.