Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Διαγωνισμός λογότυπου για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου με την υπ’αρ. 6/ 29-10-2012 απόφασή του προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισµό ιδεών για τη σχεδίαση λογοτύπου αυτού, χωρίς χρηµατικό έπαθλο και παρακαλεί οποιονδήποτε, ασχέτως της επαγγελµατικής του ή µη ενασχόλησης, θα ήθελε να βοηθήσει στην οργάνωση του νεοσυσταθέντος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να συµµετάσχει µε µία µόνο πρόταση - παρουσίαση.
-Το λογότυπο πρέπει να είναι σχεδιασµένο σε δύο µορφές: ασπρόμαυρο και έγχρωμο και µε τέτοιες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να µπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρµογή (π.χ. πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φάκελοι αλληλογραφίας κ.λ.π.).
-Η παρουσίαση της κάθε πρότασης θα πρέπει να...
είναι τυπωµένη σε Α4 χαρτί γραφής 80 γρ. με το ονοματεπώνυμο τού ή τής δηµιουργού ή την επωνυµία της επιχείρησης στο εξώφυλλο και σε κάθε φύλλο.
-Κάθε πρόταση θα πρέπει να συνοδεύεται και µε ανάλογο κείµενο αιτιολογίας/ επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας από τον δηµιουργό της.
- Η ανάδειξη του νικητή του διαγωνισµού θα γίνει από τα µέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο νικητή του διαγωνισμού δεν προβλέπεται χρηματική αποζημίωση αλλά η βράβευσή του στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς και η μνεία του ονόματός του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν ευχαριστήρια συμμετοχής και οι προτάσεις τους θα αναρτηθούν στα γραφεία του ΔΛΤΣ.
-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 10 Δεκεμβρίου του 2012.
-Οι φάκελοι με τις προτάσεις θα κατατεθούν ή θα ταχυδρομηθούν στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου.
-Τηλέφωνα παροχής πληροφοριών: Πασχάλης Πασχάλης, πρόεδρος ΔΛΤΣ,
2427 0 21576 και 697242400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.