Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Aνασχηματισμός...

...και ευέλικτο σχήμα!
Ανακατατάξεις, όχι σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά σε δημοτικό...
Αλλάζουν όλα στο Δήμο Σκοπέλου μέχρι και οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών. Την είδηση μου την έδωσε φίλος από την Γλώσσα εδώ και 10 ημέρες, τον οποίο αμφισβήτησα, αλλά αυτός μας είπε:
-Είναι σίγουρο, το γνωρίζω μέσα από τα μέσα..!
Σύμφωνα λοιπόν με την είδηση αλλά και με διαρροές από γνωρίζοντες, που μας αναγκάζουν σε δημοσίευση, ο Δήμος Σκοπέλου θα έχει πλέον έναν αντιδήμαρχο, ενώ αλλάζει και ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου. Αλλαγές θα υπάρξουν σε δημοτικές επιχειρήσεις και σε επιτροπές, όπως π.χ. στις σχολικές...
Το 2013, που από τα μέσα του θα...
αρχίσει και προεκλογικός αγώνας εν όψει των δημοτικών εκλογών του Ιουνίου 2014, θα δείξει πόσο «γούρικο» θα είναι για την Σκόπελο...
Υ.Γ.: Μην μου στείλετε τα γνωστά σχόλια που μου λέτε στον δρόμο. Δεν θα τα δημοσιεύσω...

16 σχόλια:

  1. ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ..... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
    ΤΟ 2014. ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα βλέψεων και χειρισμών αγαπητέ-η συντοπίτη-ισα, αλλά κάτι που πρέπει βάσει νόμου πια.
    Έχουν αλάξει αυτά εδώ και πολλά χρόνια και έτσι το λένε οι νόμοι.
    Απλά τώρα γίνετε, δηλ. αυτοί πρέπει να αλάζουν κάθε δύο χρόνια.
    Έτσι για την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρ.Ρ. ετσι για την ιστορια δηλαδη... μη γραφεις λαθος πληροφοριες και αποπροσανατολιζεις τους αναγνωστες σε παρακαλω .
      δεν σου κανω τον εξυπνο αλλα ο νομος ΔΕΝ υποχρεωνει τις αλλαγες για τους αντιδημαρχους . αυτες ειναι στην ευχερεια του δημαρχου , με απόφασή του , οταν το κρινει σκοπιμο . ΟΧΙ κάθε δυο χρόνια . οποτε θελει .
      για τον προεδρο , αυτος εκλεγεται τον πρωτο και τον τριτο χρονο της δημοτικης περιοδου . δηλαδη μπορει να προταθει και να εκλεγει ακομα και ο ιδιος προεδρος της προηγουμενης διετιας

      Διαγραφή
  3. ...δυστυχώς... όσο κι αν ανακατέψει την τράπουλα ο Δήμαρχος , πάλι τα ίδια χαρτιά θα πέσουν στο τραπέζι...αυτοί που θα βγούν απ΄ τις θέσεις που κατέχουν αυτή τη στιγμή , θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής , ή θα μείνουν στην άκρη? Ο χρόνος θα δείξει...αν και αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως φίλε... ανακάτευε, ανακάτευε τα τραπουλόχαρτα...
      θα δεις που στο τέλος θα τα καταφέρει ο Μιχελής (έστω και με αυτά που έχει).

      Διαγραφή
  4. Καλοί οι ανασχηματισμοί, δε λέω. Απαραίτητοι μάλιστα για να προσφέρουν έργο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που τους είχαν στην απέξω.
    Αν όμως αλλάξει ο Μανωλιός… για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς… προβλέπω μια από τα ίδια, ίσως και χειρότερα.
    Επίσης, αφού ο νόμος δίνει τη δυνατότητα δύο αντιδημάρχων, ποιος ο λόγος να καταργηθεί ο ένας; Μήπως για να δημιουργήσουμε τον «ΥΠΕΡ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν νησιωτης και γονος ναντικων θα πω κατι που πολλοι θα διαβασουν πολλοι θα καταλαβουν και λιγοι θα θυμηθουν,οταν βουλιαζει το καραβι οι πρωτοι που πεφτουν στην θαλλασα για να γλιτωσουν ειναι οι ποντικοι.Τωρα τα περι πιο εβεληκτου σχηματος και αποτελεσματικοτερου εργου αυτα ειναι αστειοτειτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΤΑ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aφουγκραστείτε να σας πω...Ο Μιχελής όταν ξεκίνησε το προεκλογικό του ταξίδι,ξεκίνησε γεμάτος όρεξη,οράματα,ιδέες,και στρατηγική για την διακυβέρνηση του τόπου μας.Είχε την ατυχία να εκλεγεί και εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα...Πρώτον, η επιλογή των προσώπων έγινε με πολιτικά κριτήρια και όχι μόνο και όχι με κριτήρια ουσίας ανάλογα με την επαγγελματική πορεία του καθενός, στις θέσεις κλειδιά του Δήμου.Δεύτερον,ήταν σχεδόν όλοι τους άπειροι από Δημόσια Διοίκηση,πράγμα που δυσκόλευε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.Τρίτον δεν εκλέχτηκαν ικανός αριθμός άξιων συμπαραστατών,ώστε να τον βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.Τέταρτον,κράτησε κλειστό τον κύκλο των συνεργατών του,με αποτέλεσμα να αισθάνεται απομονωμένος,μη έχοντας βοήθεια από άλλους υγιής φορείς και παράγοντες.Πέμπτον,από τους συνεργάτες του,λίγοι,πολύ λίγοι μπήκαν με σκοπό να προσφέρουν,οι υπόλοιποι μπήκαν για διαφόρους λόγους,προσωπικούς,οικονομικούς ή άλλους.Έκτον,μοίρασε αρμοδιότητες,αλλά ποτέ δεν άσκησε επαρκή έλεγχο σε όλους αυτούς, για να μην τον εκθέτουν με τα καμώματά τους.Τέλος,λειτούργησε περισσότερο σαν διοικητής Τραπέζης και λιγότερο σαν Δήμαρχος Σκοπελου...Έχω και άλλα να γράψω... αλλά ελπίζω,ότι ακόμη και τώρα,προλαβαίνει να διορθώσει και να διορθωθεί και να καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω του, να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα,αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν,ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον,για το καλό όλων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω πως είναι θέμα ατυχίας.
      Ο Μιχελής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του πάρα πολύ αργά (15 Αυγούστου), μόνο 2 1/2 μήνες πριν τις εκλογές.
      Τα «δυνατά» στελέχη είχαν ήδη ενταχθεί προ πολλού σε άλλες παρατάξεις.

      Διαγραφή
    2. Ποια ειναι τα δυνατα στελεχη?Ολοι οι γνωστοι που σε καθε εκλογες αναλογα με την απηχηση του υποψηφιου τρεχουν τον κοουτσαρουν και μετα την εκλογητου αυτος ανταποδιδει με τα γνωστα προεκλογικα γραματεια που εξοφλουνται μετεκλογικα!

      Διαγραφή
    3. προς ΤΕΝ : 12 Νοεμβρίου 2012 5:44 π.μ. - αντι να καθεσαι και να γραφεις ανωνυμα σχολια (προς εκτονωση της απραξιας σου) ασχολησου κι εσυ με τα τοπικα / δημοτικα θεματα . εξω απο τον χορο , κρυμμενος πισω απο το ψευδωνυμο σου , σου δεν προσφερεις απολυτως τιποτα φιλε.

      Διαγραφή
  8. Aφουγκραστείτε να σας πω Νο2...Πριν ένα χρόνο ένας φίλος μου πήγε 2ήμερο στην Σκιάθο.Όταν γύρισε, μου εξιστόρησε τι του συνέβη στο λιμάνι, πριν πάρει το δελφίνι του γυρισμού.
    "Ημουν στο λιμάνι μαζί με ένα φίλο μου και καλαμπουρίζαμε,περιμένοντας το δελφίνι, ώσπου ξαφνικά,βλέπω ένα τύπο απο μακριά,με παντόφλα,βερμούδα και ένα τσαλακωμένο μπλουζάκι,να έρχεται και να χαιρετά έναν-έναν τους παρευρισκομένους εκεί και να συζητά μαζί τους.Δεν έδωσα σημασία,ο τρελός του νησιού σκέφτηκα και συνέχιζα το κουτσομπολιό με το φίλο μου.Κάποια στιγμή ήρθε και στο μέρος μας και αρχίζει να με ρωτάει πως πέρασα,αν πέρασα καλά, αν είχα κάποιο
    πρόβλημα,κάποιο παράπονο.Αφού του απήντησα,πήγε στον επόμενο.Μόλις ήρθε το δελφίνι,περίμενε υπομονετικά να κατεβούν οι τουρίστες και μόλις κατέβηκαν,ανέβηκε αυτός και άρχισε να μιλά με το πλήρωμα και με τους καπεταναίους.Τους ρώτησε αν είχαν καλό ταξίδι,αν είχαν κάποιο πρόβλημα,αν χρειάζονται κάτι και άλλα τέτοια.Δεν άντεξα,ρωτάω τον φίλο μου,ποιος είναι αυτός
    ρε;Δεν τον ξέρεις μου λέει,είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ.Όποτε έχει χρόνο, κατεβαίνει στο λιμάνι και μιλάει με τον κόσμο αν περάσαν καλά και άλλα παρόμοια."
    Με το που τελειώνει την ιστορία και αφού μου έκανε τρομερή εντύπωση,παίρνω ένα φιλαράκι μου στην Σκιάθο, να διασταυρώσω αν όλα αυτά είναι αληθή.Και τι μου λέει;Και όχι μόνο αυτά,κατεβαίνει στα μαγαζιά,στης καφετέριες,τα εστιατόρια,μιλάει με τους Σκιαθίτες,αφουγκράζεται τον κόσμο και όπου μπορεί βοηθάει.
    Με συγχωρείτε,άλλα ένα τέτοιο στύλ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και όχι μόνο,
    νομίζω ότι χρειάζεται και η ΣΚΟΠΕΛΟΣ.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στις επομενες εκλογες θα φορεσω βερμουδα και θα βαλω υποψηφιοτητα ...

      Διαγραφή
    2. Προς 12 Νοεμβρίου 2012 11:35 π.μ.:
      Στις επόμενες εκλογές να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό και όχι αυτόν που φτιασιδώνεται για να ξεγελάσει κόσμο.
      Άσε που στις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου προβλέπω «φούμο» σε όλους τους επαγγελματίες υποψήφιους.

      Διαγραφή
    3. Προς 12 Νοεμβρίου 2012 11:45 π.μ.

      α , ναι , ξεχασα την παντοφλα και το τσαλακωμένο μπλουζακι...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.