Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν στην Ελλάδα

Eκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 24/25-11-2013 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν στην Ελλάδα ενόψει των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών του 2014 χωρίς την προϋπόθεση απόκτησης της ελληνικής υπηκοότητας.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων κατά τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα είναι απαραίτητη η εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Δήμου του τόπου διαμονής τους, στον οποίο μπορούν να προσέρχονται με εν ισχύι αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) για τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης – δήλωσης.

Η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

4 σχόλια:

  1. Επί τέλους να η λύση που θα βγάλει την Σκόπελο από τα δύσκολα.
    Οι φίλοι μας Ευρωπαίοι που αγόρασαν στο νησί μας οικόπεδα και έκτισαν τα σπιτάκια τους (βίλες πολυτελείας) εκ των οποίων οι περισσότεροι τα νοικιάζουν όχι μόνο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αλλά για όλο το χρόνο, χωρίς να καταβάλλουν ούτε ένα ευρώ φόρο στο Δημόσιο και οι οποίοι έχουν άγνοια των προβλημάτων του νησιού μας θα εκλέγονται για να μας διοικήσουν.
    Υπομονή και τα μάτια μας θα δουν πολλά.
    Άντε καλά κρασιά και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΖΩΝΤΑΙ?ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΠΑΤΡΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΟΥ?ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ? ΣΤΗΝ Β.Δ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΗΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε .

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ Ανώνυμο 2 Ιανουαρίου 2014 - 3:07 μ.μ.
      Σε πληροφορώ, κακοπροαίρετε (και ρατσιστή) σχολιαστή, ότι αυτές οι βίλες είναι όλες δηλωμένες.
      Κάποιες άλλες δεν είναι...

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ καλοπροαίρετε και μη ρατσιστή σχολιαστή,
      Σε απάντηση του σχολίου σου θα μπορούσα να σιωπήσω, πλην όμως θα έμενες με την χαρά της δήθεν εκδικητικής και αποστομωτικής, κατά την άποψή σου, απάντησης.
      Κρίνω λοιπόν σκόπιμο (γιατί ποτέ δεν είναι αργά) να σε ενημερώσω εξηγώντας το σχόλιό μου ως προς το συγκεκριμένο σημείο ήτοι:
      Δηλωμένες βίλες των αλλοδαπών που νοικιάζονται, νοούνται αυτές που στο διαδίκτυο οφείλουν να αναφέρουν τον δικό τους λεγόμενο ΜΗ.Τ.Ε. (Μητρώο Τουριστικών Επιχειρήσεων).
      Σε παρακαλώ λοιπόν ως ειδήμονα και γνώστη (όπως προκύπτει από το σχόλιό σου) να μας αναφέρεις έστω και μία από τις κάποιες άλλες που λές .......
      Από το περιεχόμενο του σχολίου σου φαίνεται να γνωρίζεις πολλά, Έτσι δεν είναι; η όχι:
      Περιμένω την απάντησή σου για τα περαιτέρω. Έχεις πολλά ακόμη να μάθεις.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.