Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Εξετάσεις ζωνών στο Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου

Εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες έδωσαν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου παρουσία του εξεταστή – διεθνούς διαιτητή Γιώργου Παπατόλια (6dan ITF).
Μιλώντας στους αθλητές ο Γιώργος Παπατόλιας (6dan ITF), τους έδωσε συγχαρητήρια  και διαπίστωσε τη συνεχή βελτίωση και δυναμική που...
παρουσιάζει το τμήμα του Κώστα Καλαντζή.

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο προπονητής του Συλλόγου Κώστας Καλαντζής (3dan ITF) ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών για την παρουσία τους στις εξετάσεις και την στήριξή τους στο Σύλλογο, ενώ επεσήμανε ότι, εκτός από την εκμάθηση του taekwondo, σκοπός του συλλόγου είναι να μάθουν τα παιδιά να είναι πειθαρχημένα, να έχουν υπομονή και θέληση, γαλήνη ψυχής, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη ζωή.

Πριν αρχίσουν οι εξετάσεις ο Γιώργος Παπατόλιας (6dan ITF) παρέδωσε στην Δήμητρα Μιχελή (1dan ITF) το διεθνές δίπλωμα μαύρης ζώνης, την ταυτότητα και το σήμα που είχε αποκτήσει η αθλήτρια σε παλαιότερη εξέταση, τονίζοντας ότι τα διπλώματα αυτά έχουν αναγνώριση σε όλον τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα και ότι ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου είναι από τους λίγους Συλλόγους στην Ελλάδα που έχουν τέτοια διπλώματα, ενώ απένειμε, ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, στον Κων. Καλαντζή (3dan ITF), για το έργο που προσφέρει στη Σκόπελο, τη διεθνή πλακέτα της ITF, η οποία απονέμεται σε διακεκριμένους προπονητές και αθλητές.

Στην εκδήλωση δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν και να χειροκροτήσουν θερμά και τους αθλητές που πήραν μέρος και κέρδισαν μετάλλια στο πανελλήνιο (κλικ) πρωτάθλημα.

Στο αθλητικό μέρος τώρα έχουμε να πούμε ότι οι εξετάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, τα παιδιά κέρδισαν επάξια τη ζώνη για την οποία εξετάστηκαν, ενώ πολύ ωραίο θέαμα πρόσφεραν η Κωνσταντίνα Καλαντζή και ο Βαγγέλης Σκλάβος που εξετάστηκαν για μαύρη ζώνη και φυσικά η Ανδρομάχη Νικολάου και ο Χρυσόστομος Νικολάου, που παρουσιάστηκαν δυνατοί και άριστα προετοιμασμένοι και δικαίως πρόσθεσαν το 2 dan στη ζώνη τους.

Μετά το τέλος των εξετάσεων και εν μέσω ευχών κόπηκε η πίτα του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.