Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"Το 'καψαν" οι πυροσβέστες Σκοπέλου

Την πρωτοχρονιάτικη αγιοβασιλόπιτα έκοψαν χθές βράδυ στην ταβέρνα του «Νάστα» οι άνδρες του πυροσβεστικού κλιμακίου Σκοπέλου. Τυχερός της φετινής χρονιάς ο Πυροσβέστης Κονταξής Σεραφείμ, ο οποίος ελαβε από τη διοίκηση του Κλιμακίου ένα πολύ χρήσιμο δώρο. 

Η βραδιά κύλησε μέσα σε μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα, με τους πυροσβέστες και τον προιστάμενο να το «καίνε», ξεφεύγοντας λίγο από τις υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις.

Με την ευκαιρία αυτή ο διοικητής Ανθυποπυραγός Οικονόμου Παναγιώτης και  το προσωπικό του Κλιμακίου εύχονται σε όλους τους Σκοπελίτες  καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, γνωρίζοντας ότι το πυροσβεστικό προσωπικό του νησιού είναι ετοιμοπόλεμο και πάντα δίπλα τους, όποτε χρειασθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.