Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μονάδα αφαλάτωσης στην Αλόννησο

Τέθηκε σε λειτουργία και τροφοδοτεί, από  την Τετάρτη 30 Μαρτίου, με νερό το δίκτυο ύδρευσης των περιοχών Πατητήρι, Ρουσούμ, Βότση, Παλιά Αλόννησος, Παλιοχωραφίνα, Κάβος Νησιά, Λαχίδια, Γιάλια, Πρ. Ηλίας, Βρυσίτσα, Πατητήρι Βρύση, Κάτω Χωράφι, Καρούτες, Άγιος Ονούφριος, Μεγ. Μούρτιάς, Ανηφοράκι, Γερακίνας Λάκκα, Ασπροπλιά, Κριθαρά, Άγ. Ανδρέας, Ξηρού Λάκκα, Σπάρτίνες, Μηλιά, η μονάδα αφαλάτωσης που βρίσκεται στα Γιάλια.

Το νερό που παράγεται από τη μονάδα αφαλάτωσης και διοχετεύεται στο δίκτυο είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές και αναμένεται να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα έλλειψης νερού και συχνών διακοπών κατά τη θερινή περίοδο στην Αλόννησο.

Μετά από αυτό το ευχάριστο γεγονός, ζητούμενο είναι η ορθή χρήση και όχι η κατάχρηση του πολύτιμου αγαθού για τον άνθρωπο, που δεν είναι άλλο από το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.