Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ποδόσφαιρο / Ευχαριστίες του Erjon Hysaj για την βράβευση

Αναμνηστική πλακέτα βράβευσης απένειμε η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου, το Σάββατο 12 Μαρτίου, σε έναν από τους καλύτερους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Α’ ΕΠΣΘ και πρώτο σκόρερ της περυσινής περιόδου. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Erjon Hysaj, o γνωστός σε πολλούς Ορέστης, ο οποίος διακρίνεται εδώ και χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους για την τεχνική του κατάρτιση και την μαχητικότητά του.

Μετά την βράβευση ο Erjon είπε στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”:

«Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί για να μπει ένα γκολ δουλεύει όλη η ομάδα και χωρίς αυτούς δεν θα έπαιρνα αυτό το βραβείο.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιάννη Γλύκο, που μου εμπιστεύεται αυτή τη θέση, την Διοίκηση για την απόφασή της να με βραβεύσει και τέλος τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μανώλη Γαρουφαλή, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα μου.

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παραλάβω το βραβείο από έναν καταξιωμένο ποδοσφαιριστή και ικανότατο σκόρερ, σαν τον Μανώλη Γαρουφαλή.

Ευχαριστώ θερμά όλους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.