Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Χορός μέχρι πρωίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλοννήσου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλοννήσου  το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στο κέντρο "Time Out".

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος κ. Δροσάκης Ιωάννης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου, δίνοντας τις ευχές του για ένα χαρούμενο και δημιουργικό έτος γεμάτο χαρά και αισιοδοξία, ενώ ζήτησε την συνεργασία και ομόνοια για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

Κατόπιν η Διοίκηση του Συλλόγου μαζί με τις τοπικές αρχές άνοιξαν το χορό που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης Πέτρος, ο οποίος χαιρέτησε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου και απευθυνόμενος στη Διοίκηση του Συλλόγου αναφέρθηκε στην καλή και ομαλή λειτουργία του και την άψογη συνεργασία τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσουκανάς Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού ΟΠΑΚΔΑ, ο οποίος είναι  ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Χρήστου Δημήτρης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Αλοννήσου κ. Κυριαζή Λίτσα, ο Λιμενάρχης Αλοννήσου κ. Δροσάκης Σπύρος, ο Προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλοννήσου κ. Μπαλτάς Απόστολος, καθώς και αντιπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Αλοννήσου.

Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλοννήσου θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Παπαβασιλείου Παναγιώτη για την δωρεάν διάθεση των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων του, τον κ. Τσουκανά Παναγιώτη για την δωρεάν φιλοξενία των μουσικών στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά του και τον ιδιοκτήτη του κέντρου “Time Out” κ. Μαλαματένιο Δημήτριο για την παραχώρηση του χώρου για την διεξαγωγή του χορού. Τέλος ευχαριστεί θερμά όλους τους δωροθέτες για την ευγενική τους προσφορά προς τον Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.