Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Έρωτες… πόθοι… πάθη και καημοί

Λαϊκές καντάδες αναφορές στον παλιό Βόλο, πολλά τραγούδια και αναμνήσεις Βολιωτών από τις παλιές ταβέρνες της πόλης θα προβληθούν στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Έρωτες, πόθοι, πάθη και καημοί» της ΕΡΤ 3 την Κυριακή της Αποκριάς 13 Μαρτίου στις 9μ.μ.

Πολυπληθές συνεργείο από την ΕΡΤ 3 με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Κώστα Κουμαρίδη  και Παραγωγό το Δημήτρη Βέττα,  σε συνεργασία με την ΕΡΤ Βόλου, κινηματογράφησε την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη του Βόλου, στην ταβέρνα του Λαμπαδάρη, στην Ν. Δημητριάδα, ένα πρόγραμμα γλεντιού με τίτλο "Έρωτες… πόθοι… πάθη και καημοί".


Στην εκπομπή εμφανίζεται, επίσης η χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, η Λαϊκή Ορχήστρα, ενώ  χρησιμοποιήθηκαν  πλάνα από το Βόλο και φωτογραφικό υλικό από το ΔΗΚΚΙ του Δήμου Βόλου.

Το πρόγραμμα, εκτός της Κυριακής της Αποκριάς, να μεταδοθεί  σε επανάληψη την Καθαρά Δευτέρα, στις 3 το απόγευμα. Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Βασίλης Ιορδανίδης, αλληλέγγυος μουσικός  παραγωγός και Γιώργος Διαμαντόπουλος, μαέστρος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.