Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αλόννησος / Η "μικρή" παρέλαση της Κυριακής, ήταν το "ορεκτικό"...

…για το κυρίως πιάτο!
Το αποκριάτικο καρναβάλι στις 13 Μαρτίου!

Το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου, για πρώτη φορά στην Αλόννησο, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παιδική ή αλλιώς "μικρή παρέλαση",  κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου.
Αρωγοί σ' αυτή την προσπάθεια ήταν ο Δήμος Αλοννήσου καθώς κι όλοι οι φορείς του νησιού.

Η παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών ξεκίνησε από το Δημοτικό σχολείο με προοορισμό το λιμάνι του Πατητηρίου. Η μεγάλη στάση που έγινε εκεί, ήταν γεμάτη από παιχνίδια μέσα από τα οποία οι μικροί μας πρωταγωνιστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης μοιράζονταν σ' όλους τους συμμετέχοντες διάφορα παιχνίδια κι εδέσματα, που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του συλλόγου.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν! Και του χρόνου να 'μαστε όλοι καλά.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Καλογιάννη Κατερίνα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αλοννήσου, την  αστυνομία και την Λιμενική Αρχή για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την Πέννη Αναγνώστου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.