Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Έωλες δικαιολογίες της Περιφέρειας

Διαμαρτυρίας συνέχεια…

Ελένη Κεφαλωνίτη
Πρόεδρος
Δ.Κ. Σκοπέλου
Συνεχίζω να διαμαρτύρομαι έντονα αυτή τη φορά προς την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κα Κολυνδρίνη, διότι με την τηλεοπτική της απολογία στις διαμαρτυρίες μας συνεχίζει τις έωλες δικαιολογίες της Περιφέρειας λέγοντας ότι όλα έχουν γίνει από πλευράς της και ότι αυτό που καθυστερεί είναι το χρηματικό κομμάτι των έργων.

Πέρα του ότι δεν έχει κατεβεί ο Περιφερειάρχης ή η Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον Δήμαρχο ως έπρεπε στην Αθήνα να διεκδικήσουν από κοινού την «εκτάκτης ανάγκης» χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών μας από τη θεομηνία, έχετε κάνει τον Δήμαρχο Σκοπέλου μπαλάκι του πινγκ πονγκ στέλνοντας τον να διεκδικήσει ο ίδιος χρήματα για την Περιφέρεια!

Το αντικείμενο της διαμαρτυρίας συνεχίζει να υφίσταται!

Το νησί είναι αποκομμένο και το εφεδρικό λιμάνι προσέγγισης του Αγνώντα δεν είναι προσβάσιμο από τη Σκόπελο με τις αστικές συγκοινωνίες!

Διαμαρτύρομαι έντονα γιατί η αποκατάσταση του δρόμου αυτού είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα δική σας και θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ από εσάς μέσω της Πολιτικής Προστασίας λόγω διαπιστωμένης θεομηνίας.

Η εξάμηνη αδράνεια σας μας αφήνει έκπληκτους και ανήσυχους εν όψη κυρίως της τουριστικής περιόδου.

ΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΣΑ!

Κι αν αυτό το έργο είναι θέμα νέας χρηματοδότησης ΓΙΑΤΙ δημοπρατημένα έργα σας έχουν μείνει στη μέση;

Για ποιο λόγο σε κεντρικό εμπορικό δρόμο του οικισμού όπου η διέλευση των κατοίκων είναι καθημερινή και πυκνή έχει σταματήσει η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης ενώ υπάρχουν πιστώσεις κι ενώ το έργο είναι δημοπρατημένο με προϋπολογισμό από την Περιφέρεια σας; Και πότε θα τελειώσει;

Επιμένω Θεσσαλία δεν είναι μόνο η Λάρισα, ο Βόλος. Είναι και τα νησιά της!

Ελένη Κεφαλωνίτη

Πρόεδρος Δ.Κ. Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.