Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Το ΕΠΑΛ Σκοπέλου συναντά τους μαθητές των γυμνασίων της Σκοπέλου

Στα γυμνάσια Σκοπέλου και Γλώσσας μεταβαίνει κλιμάκιο καθηγητών
με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών

Το ΕΠΑΛ Σκοπέλου, 
ήδη από πέρσι, 
λειτουργεί στο κτίριο 
του ΓΕΛ Σκοπέλου 
σε απογευματινό ωράριο,
ενώ οι μαθητές του 
ειδικεύονται στον τομέα 
Οικονομίας και Διοίκησης 
ως υπάλληλοι Οικονομίας
και Διοίκησης 
στον Τουρισμό, 
ενώ η επιτυχημένη ολοκλήρωση 
των σπουδών τους οδηγεί 
στη λήψη Πτυχίου
Τα γυμνάσια Σκοπέλου και Γλώσσας θα επισκεφθεί στη 1 και στις 4 Απριλίου αντίστοιχα κλιμάκιο του ΕΠΑΛ Σκοπέλου. Σκοπός της επίσκεψης του κλιμακίου, επικεφαλής του οποίου είναι η διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία Κεχαγιά συνοδευόμενη από τους καθηγητές του σχολείου Άννα Κοτσαμανίδου και Δημήτριο Πραμπρόμη, είναι η ενημέρωση των μαθητών για τις ειδικότητες που λειτουργούν ή δύνανται να λειτουργήσουν στο ΕΠΑΛ Σκοπέλου και τις εκπαιδευτικές προοπτικές που αναπτύσσονται μέσα από αυτές. 

Παράλληλα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των σχολών τόσο των παραγωγικών όσο και των ΑΤΕΙ στις οποίες μπορούν να γίνουν δεκτοί οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Την εκδήλωση, που απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ τάξης, μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς τους ενώ θα ακολουθήσει ένας γόνιμος διάλογος για το μέλλον των παιδιών τους.  

Υπενθυμίζεται  πως το ΕΠΑΛ Σκοπέλου, ήδη από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, λειτουργεί στο κτίριο του ΓΕΛ Σκοπέλου σε απογευματινό ωράριο, όπερ σημαίνει πως τα μαθήματα ξεκινούν στις 14:25 και ολοκληρώνονται στις 20:10.  Οι μαθητές του, ο αριθμός των οποίων βαίνει συνεχώς αυξανόμενος, ειδικεύονται στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ως υπάλληλοι Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό ενώ η επιτυχημένη ολοκλήρωση των σπουδών τους οδηγεί στη λήψη Πτυχίου με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι κείμενες διατάξεις.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.