Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Πυρκαγιά, υπό έλεγχο, σε πευκοδάσος της Σκοπέλου (video)

Από μία δύσκολη φωτιά κινδύνεψε το πευκοδάσος της Σκοπέλου, στην Καρυά, στην περιοχή Άγιος Ευστάθιος και όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός σε πυροσβεστική, δήμο, αλλά και εθελοντές.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 2.30 πμ.μ. και στην κατάσβεσή της συμμετείχαν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου "Καναντέρ", που έκαναν ρίψεις νερού μέχρι την δύση του ηλίου, αλλά και δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο δήλωσε ότι "για την κατάσβεση συμμετέχουν εκτός από τα δύο αεροσκάφη, πέντε πυροσβεστικά οχήματα από το νησί και 12 πυροσβέστες αλλά και πολλοί εθελοντές. Η φωτιά όμως αν και τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, καίει προς τον Προφήτη Ηλία...»

Στην Σκόπελο έφθασε εσπευσμένα με ελικόπτερο από την Αθήνα και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον αρχηγό της 1ης ΕΜΑΚ αρχιπύραρχο Κολοκούρη και από τον Βόλο μεγάλη δύναμη πυροσβεστικών δυνάμεων με επικεφαλής τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.