Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

1+1 έμεινε! / Άθλος - Α.Ο. Σκοπέλου 1-2

...και τώρα η "Δήμητρα"!
Άλλη μια μεγάλη νική για την ομάδα του Γιάννη Γλύκου, που κάνει αυτό που υποσχέθηκε και δεν είναι άλλο παρά να κερδίζει τους αγώνες που απομένουν, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σήμερα στην Ευξεινούπολη έφερε εις πέρας άλλη μια αποστολή, που είχε τον κωδικό “παραμονή” με εκτελεστές τον Λίνο Συνοδινό και τον Erjon Hysaj. Στο 35’ ο Συνοδινός σκόραρε με ασίστ του Hysaj (0-1) και στο 40’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Hysaj έκανε το 0-2 μετά από πάσα του Συνοδινού. Οι γηπεδούχοι, που στον α’ γύρο είχαν κερδίσει βαθμό στη Σκόπελο, μείωσαν στο 47’ σε 1-2.

Μια γκολάρα που δεν μέτρησε, αλλά είναι άξια αναφοράς, ήταν στο 60’, όταν ο Σκιαθίτης με μια “φωτοβολίδα” από αυτές που μας έχει συνηθίσει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει έμμεσο.

Παίκτες και διοίκηση ευχαριστούν την ομάδα του “Άθλου” για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.