Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Σκόπελος | Άναψαν φωτιά 2 μόλις μέτρα από το πευκοδάσος!

Άφησαν τα υπολείμματα φωτιάς και τις πέτρες, "πήραν τα κουβαδάκια τους"
και πήγαν σε άλλη παραλία, να συνεχίσουν την ανοησία..!
Φωτιά άναψαν στην άμμο, στην παραλία του Σταφύλου, ανεύθυνοι "ρομαντικοί", οι οποίοι βρέθηκαν χθες βράδυ στην δημοφιλή παραλία, αδιαφορώντας για το τί θα μπορούσε να συμβεί στο πευκοδάσος, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην άμμο και για τις μετέπειτα συνέπειες...

Βέβαια, από τέτοια άτομα θα ακούσεις τις ίδιες πάντα βλακείες ότι «η φωτιά ήταν ελεγχόμενη...», ότι «...δεν είχε αέρα» και πολλά άλλα "έξυπνα", λες και το άναμμα της φωτιάς εξαρτάται από την κρίση του κάθε ανόητου, που μπορεί να θέτει σε κίνδυνο το περιβάλλον και πολλές φορές ανθρώπινες ζωές, μη έχοντας διδαχθεί τίποτα από τις πρόσφατες, φονικές, πυρκαγιές.
Ίσως, με τέτοια, εγκληματική κάποιες φορές, νοοτροπία που έχουν κάποιοι, θα ήταν καλό να υπάρξουν πινακίδες σε "ευαίσθητα" σημεία του νησιού που να γράφουν τα αυτονόητα:
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ
γιατί μετά βγαίνουν οι δικηγόροι τους και λένε «...δεν το γνώριζαν»!

1 σχόλιο:

  1. Εντελώς ηλίθιοι!!! Θα έπρεπε να συλληφθούν με αυτόφωρο!!! Δεν παίζουμε με τη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.