Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Σκόπελος | Διαβούλευση για τον Παιδικό Σταθμό

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σκοπέλου  θέτει, σύμφωνα με το άρθρο 79 του Ν. 3463/2006,  σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού με βάση τον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΦΕΚ 4249/Β΄/05-12-2017), προκειμένου εν συνεχεία να εισαχθεί προς συζήτηση  και λήψη απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρακαλούνται οι φορείς και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες όπως αποστέλλουν τις παρατηρήσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους από 03/09/2018 έως και 17/09/2018 στο mail diav@skopelos.gov.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΚΛΙΚ:
ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. 4249/Β΄/05-12-2017   

1 σχόλιο:

  1. Διάβασα τον κανονισμό λειτουργίας του παιδικού σταθμού Σκοπέλου και μου έκανε εντύπωση πως ο σταθμός θα μείνει ένα μήνα ,από μέσα Μαίου έως μέσα Ιουνίου.
    Πριν από λίγα χρόνια ο γιος μου ήταν παιδάκι αυτής της ηλικίας.Απο την εμπειρία μου λοιπόν ως μητέρα θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί για τους εξής λόγους :
    * Η περίοδος αυτή συνήθως είναι λίγο μετά από τις διακοπές του Πάσχα.Συνεπως το παιδί θα βρίσκεται 15 μέρες κι αμέσως άλλες 30 εκτός παιδικού σταθμού με αποτέλεσμα να υπάρχει μετά πρόβλημα στην επαναφορά του στους καθημερινούς ρυθμούς του.
    * Όταν τα παιδιά επιστρέφουν,δηλαδή μέσα Ιουνίου, το παραπάνω πρόβλημα επιτεινεται από τη ζέστη του καλοκαιριού που κάθε μέρα θα είναι και περισσότερη.
    *Υπάρχουν γονείς που αυτή την περίοδο εργάζονται όπως δάσκαλοι και νηπιαγωγοι οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλο πρόβλημα.Τέλος θεωρώ πως οι μήνες προς το τέλος του καλοκαιριού όπως ο Αύγουστος η ο Σεπτέμβριος είναι καταλληλότεροι για διακοπές καθώς βρίσκονται αμέσως πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
    Επειδή ο λόγος για τον οποίο προτείνεται αυτή η αλλαγή είναι η θερινή περίοδος τουρισμού του νησιού, θα έλεγα πως και η Πάρος είναι ενα απο τα πιο τουριστικά νησιά στην Ελλάδα, παρόλ'αυτά δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.