Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου | Ακόμα παρακάτω χωρίς να υπάρχει πάτος...

«Κέντρο Υγείας Σκοπέλου / Δεν υπάρχει παρακάτω…» γράφαμε πριν 5 μήνες, αλλά να που υπάρχει, αφού τα προβλήματα όχι μόνο δεν λύθηκαν, αλλά οξύνονται… 
Μια βροχερή ημέρα στο Κ.Υ. Σκοπέλου.
Οι λεκάνες σε παράταξη...
Εκτός από το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα, που θα ενταθεί με τις βροχές, αφού το κτίριο μπάζει από παντού, η στέγη είναι τρύπια και η υγρασία τσακίζει κόκαλα, τα μηχανήματα που είναι εκτός λειτουργίας και τους εράνους που συνεχίζονται ακόμα και για τα στοιχειώδη, λίγο πριν έρθει ο χειμώνας το νησί μένει πάλι με έναν μόνιμο γιατρό, που είναι ο διευθυντής του Γιώργος Τριανταφύλλου, έναν γιατρό από μετακίνηση, τον Χριστόφορο Λιάσκο, ο οποίος, να σημειώσουμε, ότι μπορεί να αποχωρήσει από το νησί όποτε θέλει και να επιστρέψει στη μόνιμη θέση του και 2-3 αγροτικούς γιατρούς.

Η παιδίατρος
Μαρία Τσάμπρα
Στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κ.Υ. Σκοπέλου θα βρίσκεται για τελευταία φορά η παιδίατρος Μαρία Τσάμπρα, η οποία τόσα πολλά πρόσφερε στο νησί κατά την επταετή παραμονή της και στο τέλος του μήνα αποχωρούν ο γενικός ιατρός Τάσιος Βάιος, ο οποίος ήρθε στο νησί με μετακίνηση για βοήθεια και παρέμεινε 6 μήνες και ο ακτινολόγος του Κ.Υ. Γιάννης Δένδης, ο οποίος θα απουσιάσει με μετακίνηση τουλάχιστον για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση της παιδιάτρου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η παιδίατρος Ρηγίνα Σκλάβου, ενώ τη θέση του ακτινολόγου υπάρχει πρόταση να καλύψει η ακτινολόγος της Αλοννήσου, μια λύση που θα αποδυναμώσει το Π.Ι. Αλοννήσου και δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αν και η γνώμη μας πιθανόν να μην μετράει…

Για την ιστορία και για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι το “οργανόγραμμα” για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και το Π.Ι. Αλοννήσου προβλέπει:
Κέντρο Υγείας Σκοπέλου
5 γενικούς ιατρούς ή παθολόγους
2 παιδιάτρους
1 οδοντίατρο
4 αγροτικούς ιατρούς

Π.Ι. Αλοννήσου
1 παθολόγο
1 παιδίατρο
1 οδοντίατρο.

• να δεις τί σου 'χω για μετά...

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ:

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου / Δεν υπάρχει παρακάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.