Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Σύσκεψη για την Ακτοπλοϊκή Συγκοινωνία στις Βόρειες Σποράδες

Το καλοκαίρι συνωστισμός, τον χειμώνα απομόνωση..!
Ενόψει της σύσκεψης που συγκαλείται στην Αλόννησο την Κυριακή 30-9-18 με θέματα «Ακτοπλοϊκή Διασύνδεση με το Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου για το έτος 2019» και «Ακτοπλοϊκή Απομόνωση Βορείων Σποράδων τη χειμερινή περίοδο 2018-2019», ο Δήμος Σκοπέλου καλεί σε συνάντηση τους ενδιαφερόμενους φορείς αλλά και όσους ιδιώτες θέλουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, την Παρασκευή 28/09/2018 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο «Ξενία», στις 13.00.

Σημείωση εφημερίδας: Το μέλλον της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας προς όφελος των νησιωτών και γενικά του ελληνικού λαού θα αλλάξει, μόνο όταν θα εκλεγούν κυβερνώτες, που θα θέλουν και θα μπορούν να σχεδιάσουν μια ακτοπλοΐα που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της νησιωτικής Ελλάδας. Δυστυχώς, η ιστορία μας διδάσκει ότι οι "συσκέψεις" και οι επισκέψεις στα υπουργεία, εκτός από δηλώσεις και φωτογραφικά στιγμιότυπα με εναγκαλισμούς και χειραψίες, δεν έχουν αποτέλεσμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.