Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Συγγνώμη… Λάθος! | Ανακύκλωση στον Δήμο Σκοπέλου ΔΕΝ γίνεται!

Πάνω από 80 χρωματιστοί κάδοι για χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο βρίσκονται "παρκαρισμένοι" στο Δημοτικό Στάδιο...  Η ανακύκλωση φαίνεται να αργεί...
Αρκετές αναρτήσεις για την ανάγκη ανακύκλωσης στη Σκόπελο έχουμε κάνει από αυτή την ηλεκτρονική εφημερίδα και ενημερώναμε, μετά από συσκέψεις που παρακολουθήσαμε στο “Ξενία” και την εμφάνιση των “χρωματιστών κάδων” στο λιμάνι, ότι η ανακύκλωση από τον Δήμο Σκοπέλου άρχισε, αλλά η ανάρτηση της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου (κλικ), μας προσγείωσε ανώμαλα, αφού με αφορμή αυτή, τρία διαφορετικά άτομα που ασχολούνται με την καθαριότητα, μας ενημέρωσαν ότι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και τα όποια υλικά συλλέγονται και διαχωρίζονται με κόπο από τους μερικούς “ρομαντικούς” δημότες και πέφτουν στου κάδους ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο, καταλήγουν "άδοξα" στον ΧΥΤΑ!

2 σχόλια:

  1. Αν αυτό ισχύει όντως είναι απλά απαράδεκτο. Ουσιαστικά πρόκειται περί κοροϊδίας του κόσμου που κάνει τον κόπο να ανκυκλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει... Διασταυρωμένο. Πως αλλιώς θα γράφαμε κάτι τέτοιο;

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.