Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Απονομή Διακριτικού Δάσους Προσκόπων στον Θανάση Φαδάκη (φωτογραφίες)

Το πτυχίο του Διακριτικού Δάσους των Προσκόπων απενεμήθη στον Θανάση Φαδάκη, Αρχηγό του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου.
Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Βασιλίσσης στο Ίλιον της περιφέρειας Αττικής, απονεμήθηκαν τα πτυχία Δ.Δ. Προσκόπων σε Βαθμοφόρους από όλη την Ελλάδα.
Η Εκπαίδευση Διακριτικού Δάσους θεμελιώθηκε το 1919 από τον Ιδρυτή Robert Baden Powell και διαχρονικά έχει αποτελέσει κίνητρο και επιδίωξη εκατομμυρίων ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής Κίνησης σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζεται δε σε Παγκόσμιο Προσκοπικό επίπεδο ως Εκπαίδευση Διακριτικού Δάσους (Wood Badge Training) και όσοι την παρακολουθήσουν επιτυχώς αποτελούν το παγκόσμιο κύκλο του 1ου Συστήματος Προσκόπων του Gilwell.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.