Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κ.Ο.Β. Σκοπέλου του ΚΚΕ συγχαίρει τους νέους και τις νέες που έδωσαν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων

Η Κ.Ο.Β. Σκοπέλου του ΚΚΕ συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες του νησιού που έδωσαν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Όλοι οι νέοι και οι νέες που τώρα αφήνουν το σχολείο έχουν πολλούς λόγους να κάνουν δική τους την υπόθεση του αγώνα,  για να ζήσει η νέα γενιά  με σύγχρονα δικαιώματα που αντιστοιχούν στις τεράστιες δυνατότητες της εποχής μας.

Να διαλέξουν το μοναδικό ελπιδοφόρο δρόμο του συλλογικού αγώνα και της οργάνωσης κόντρα στις «Σειρήνες» του ατομικισμού και της μοιρολατρίας!

Να πυκνώσουν τις γραμμές των φοιτητικών και σπουδαστικών  συλλόγων διεκδικώντας αναβαθμισμένες δημόσιες δωρεάν σπουδές με ποιοτική φοιτητική σίτιση και στέγαση, επαγγελματική αποκατάσταση στο αντικείμενο σπουδών!

Να παλέψουν μαζί με τους γονείς τους  μέσα από τα σωματεία εργαζομένων απαιτώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα!

Να αντιδράσουν στην όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους στρατιωτικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών οργανισμών ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Η μάχη για την κατάκτηση της ζωής που αξίζει στη νέα γενιά δεν έχει κριθεί ακόμα.
Το ψηφιδωτό της "νέας εποχής" που διαφημίζει η κυβέρνηση το συνθέτουν παλιές και νέες απαιτήσεις των εκμεταλλευτών, παλιά και νέα -ήδη προψηφισμένα- αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην επιδείνωση των όρων μόρφωσης, δουλειάς και ζωής της νεολαίας.

"Νέα εποχή" για τη νεολαία μέσα στο παλιό σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων δεν μπορεί να υπάρχει. Το νέο και το καινοτόμο βρίσκεται στο δρόμο της ανατροπής, μαζί με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.