Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Αποχαιρετιστήρια επιστολή της παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Μαρίας Τσάμπρα

Μετά από 7 χρόνια γόνιμης παρουσίας μου στη Σκόπελο, έκλεισε ένας σημαντικός επαγγελματικός κύκλος, που περικλείει τα καλύτερα επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια, τις πιο μεστές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες ζωής.

Γνώρισα στη Σκόπελο σπουδαίους, ικανούς και αφοσιωμένους συναδέλφους και μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, το όραμα και τις προκλήσεις της δημιουργίας, το στόχο να κρατήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο παροχής υγειονομικής περίθαλψης, σε ένα κέντρο υγείας με βασικές ελλείψεις.

Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, πρόοδο και δημιουργικότητα.

Αισθάνομαι περήφανη που υπήρξα κομμάτι αυτής της υπέροχης ομάδας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου, να σας ευχαριστήσω όλους, γιατρούς, νοσηλευτικό, διοικητικό, βοηθητικό προσωπικό, οδηγούς ασθενοφόρου, για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας καθώς και για την μακρόχρονη συνεργασία μας και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Σκοπελίτες που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο νησί και με έκαναν να αισθάνομαι κι εγώ Σκοπελίτισσα.

Κρατώ βαθιά μέσα μου τις καλύτερες στιγμές μας και τη φιλία μας. Κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία ελπιδοφόρα αρχή.

Οι δεσμοί μας παραμένουν ισχυροί.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε.

Καλή επιτυχία σε όλους σας

Μαρία Τσάμπρα 
Παιδίατρος Κ.Υ. Σκοπέλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.