Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Χρυσό Βραβείο για το βιολογικό Μέλι Σταματίου

Το τοπικό βιολογικό Μέλι “κτήμα Σταματίου”  απέσπασε ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στον έγκριτο διαγωνισμό γευσιγνωσίας, ποιότητας τροφίμων και ποτών OlympAwards Athens 2018 και ο Γιώργος και Δημητρής Σταματίου, με δύο ήδη βραβεύσεις για το προϊόν τους, αλλά και τα εκατοντάδες “βραβεία”, που λαμβάνουν καθημερίνα από τους καταναλωτές του σκοπελίτικου μελιού, δεν αναπαύονται στις “δάφνες”, αλλά συνεχώς  αναβάζουν το πήχη υψηλότερα…

«…Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουμε. Πιστεύουμε ότι η Σκόπελος μπορεί να αποτελέσει θαυμάσιο παραγωγικό νησί, όπως ήταν και στο μακρινό παρελθόν και κάνουμε έμπρακτη αυτή μας την πίστη με ηδη 2 βραβεύσεις. Συνεζίζουμε…» είπαν οι Γιώργος και Δημητρής Σταματίου στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”.
Η “Μελισσοκομία ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε το 1953 από τον Νίκο Σταματίου και σήμερα την παράδοση συνεχίζουν οι Γιώργος και Δημήτρης Σταματίου με σκοπό να παράγουν ποιοτικό βιολογικό μέλι με την εμπορική επωνυμία "Βιολογικό Μέλι Σκοπέλου", γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη και μελισσοσμήνη μέσα στην καρδιά τους δάσους του νησιού.

Kτήμα Σταματίου
Βιολογικό Μέλι Σκοπέλου
honeyskopelos.com
Έλιος Σκοπέλου, Σκόπελος 37004
Τηλ.: 24240 33485,
info@honeyskopelos.com

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.