Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου

Κυριακή 25 Νοεμβρίου | 5.30 μ.μ.

Προσκαλούνται τα μέλη του Α.Σ. Σκοπέλου, σύμφωνα με την από 631/29-10-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να προσέλθουν στην επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου την 25/11/2018, ημέρα της εβδομάδας Κυριακή και ώρα 5:30μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξενία.

Παρακαλούνται όπως εγκαίρως προσέλθουν τα μέλη, γιατί στον ίδιο χώρο στις 7:00μ.μ.  έχει προγραμματιστεί και θα ακολουθήσει, πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Ως εκ τούτου, η σύγκληση της Γ.Σ., θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, πριν την προγραμματισμένη ώρα της παρουσίασης που θα ακολουθήσει.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση του 2017.
Θέμα 2ο: Ενημέρωση των μελών, ως προς την ολοκλήρωση του επενδυτικού σχεδίου του νέου εργοστασίου και των οικονομικών δεδομένων του Συνεταιρισμού.
Θέμα 3ο: Εκκαθάριση μητρώου μελών Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου.

Το Δ.Σ. του Α. Σ. Σκοπέλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.