Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Έντονη διαμαρτυρία Σκοπελιτών για τα μειωμένα δρομολόγια των λεωφορείων

Ενώ σε λίγο μπαίνουμε στον Δεκέμβριο, το Δημοτικό Συμβούλιο  Σκοπέλου δεν έχει φέρει ακόμα προς συζήτηση το θέμα για τα “ελάχιστα χειμερινά δρομολόγια”, ως ώφειλε να έχει πράξει από το Σεπτέμβριο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε τον χειμώνα του 2016 και 2017, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη διαμαρτυρία από πολλούς κατοίκους, κύρια από τη Γλώσσα, ενώ την Κυριακή το νησί κόβεται στα δύο, αφού δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο.

Το θέμα πρόκειται να βάλουν σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κάτοικοι, οι οποίοι για το σκοπό αυτό κυκλοφορούν κείμενο αίτησης - διαμαρτυρίας, συλλέγοντας υπογραφές, που κάθε ημέρα γίνονται και περισσότερες.

Η αίτηση - διαμαρτυρία προς τον Δήμο Σκοπέλου, που κοινοποιείται στον Δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη και το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Οι υπογράφοντες την παρούσα εκφράζουμε την εντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή μας διότι, όπως γνωρίζετε ήδη, τα εκτελούμενα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ άγονης γραμμής, για τους χειμερινούς μήνες έχουν μειωθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάργηση του δρομολογίου από και προς Γλώσσα τις Κυριακές.
Παρακαλούμε λοιπόν επειγόντως να φέρετε προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την θέσπιση των χειμερινών δρομολογίων (για τα οποία δεν έχετε αποφασίσει σχετικά από τον χειμώνα του 2015) με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και όχι των λεωφορειούχων - επιχειρηματιών.
(Ακολουθούν υπογραφές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.