Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Στη Σκόπελο ζητούν την αντικατάσταση του "Ερατώ"!

Την αντικατάσταση του  f\d "ΕΡΑΤΩ" στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των Βορείων Σποράδων, ζητά ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, μετά από την διακοπή των δρομολογίων του υδροπτέρυγου, λόγω βλάβης.
Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Ειλικρινά λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε και πάλι σε εσάς για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών των Βορείων Σποράδων με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, εδώ και μια εβδομάδα περίπου, το υδροπτέρυγο «ΕΡΑΤΩ» τέθηκε για μια ακόμη φορά, λαμβανομένου υπόψη και του περσινού ιστορικού, εκτός πλόων λόγω βλάβης, χωρίς να υπάρχει αντικατάσταση του, ενώ συχνές είναι και οι ακυρώσεις λόγω του γεγονότος ότι δεν δύναται να ταξιδέψει με ανέμους άνω των πέντε μποφόρ, φαινόμενο σύνηθες κατά τη χειμερινή περίοδο.

Εξαιτίας της ανωτέρω περιγραφείσας κατάστασης, οι κάτοικοι των νησιών μας αναγκάζονται να κάνουν δύο(!) διανυκτερεύσεις στο Βόλο, προκειμένου να διεκπεραιώσουν απλές υποθέσεις τους ή να κάνουν κάποιες ιατρικές εξετάσεις, υποβαλλόμενοι σε δυσβάσταχτα έξοδα.

Όπως είναι ευνόητο, αναμένουμε τις άμεσες σχετικές πρωτοβουλίες σας για την αντικατάσταση τού υδροπτερύγου μέχρι την επισκευή του.»

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ:

Τρεις ημέρες στο Βόλο για “δουλειά” μιας ώρας..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.