Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου συγχαίρει τον Γιάννη Κρικίδη

Για την σημαντική διάκριση του σκοπελίτη Γιάννη Κρικίδη, ο οποίος αναπτύσσει σημαντική διεθνή δραστηριότητα και συγκαταλέγεται στη λίστα του Ιδρύματος Thomson Reuters «The World’s Most Influential Scientific Minds 2017» ανάμεσα στους περίπου 3.500 ερευνητές με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως για το 2017, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:
Αγαπητέ Γιάννη,

Για τη νέα διάκρισή σου στους κόλπους της διεθνούς  Επιστημονικής Κοινότητας, όπου συγκαταλέγεσαι στους πρωτοπόρους για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων της Ανθρωπότητας και την ευρύτατη αναγνώριση που τυγχάνει το ερευνητικό και ακαδημαϊκό σου έργο -και μάλιστα μέσω ενός  των εγκυρότερων Ιδρυμάτων της Υφηλίου-  το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σε συγχαρούμε. 

Αποτελεί, όμως, χρέος μου απέναντι σε όλους τους Σκοπελίτες -και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες του νησιού μας- να σου απευθύνω και τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες όλων για τους ορίζοντες που φωτίζεις με την επίμοχθη προσπάθειά σου για τους μελλοντικούς επιστήμονες της αγαπημένης σου πατρίδας, την οποία  προβάλλεις με τον δικό σου αξιέπαινο τρόπο.

Σου ευχόμαστε Πάντα Επιτυχίες!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.