Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου στέλνουν σήμα κινδύνου στους αρμόδιους και στην απαθή τοπική κοινωνία… (φωτογραφιές)

Η "ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Βραχυκύκλωμα | Πλημμύρα | Ποντικός!
“Μαύρη Πέμπτη” για το υπό κατάρρευση Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, αφού γιατροί εφημερίας και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκαν αντιμέτωποι με απανωτές δυσάρεστες “εκπλήξεις”… Σαν να μην έφτανε η φωτιά από βραχυκύκλωμα που έπιασε το πρωί, σε ώρα αιχμής, κατά τη διάρκεια των πρωινών ιατρείων, με την αίθουσα γεμάτη από ασθενείς και προσωπικό, το βράδυ πλημμύρισε ο θάλαμος βραχείας νοσηλείας από διαρροή σάπιου καλοριφέρ, δημιουργώντας αναστάτωση σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που άφησαν τα ιατρικά εργαλεία και έπιασαν τις σφουγγαρίστρες.

Βέβαια, για να μην “πλήττει” το πολύπαθο προσωπικό τού υπό διάλυση Κέντρου Υγείας βρέθηκε και άλλος τρόπος για "να περνάνε την ώρα τους"... Το τελευταίο διάστημα έχουν επιδοθεί στο “κυνήγι του τρωκτικού”(!), με ένα ποντικό με “μεγάλο δόντι” να σουλατσάρει σε γραφεία και διαδρόμους καταστρέφοντας έπιπλα, καλώδια και ό,τι άλλο μπορεί να επιθυμήσει…

«Όχι στην αντιπολίτευση της κατσαρίδας και του ποντικού, ναι στη γλώσσα της αλήθειας» είχε πει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης και ο φακός της εφημερίδας Βόρειες Σποράδες βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει την αλήθεια μέσα από απογοητευτικές εικόνες…







ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου | Ακόμα παρακάτω χωρίς να υπάρχει πάτος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.