Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου σε όσους συνέβαλαν οικονομικά ή και με προσωπική εργασία για να κάνουμε τον προαύλιο χώρο των σχολείων μας πιο όμορφο και λειτουργικό.

Τα σχολεία μας εξοπλίστηκαν με 10 παγκάκια, 5 κάδους απορριμμάτων και 2 κολώνες στήριξης φιλέ βόλεϊ ενώ ο τοίχος της εισόδου του Γυμνασίου καλλωπίστηκε με τοιχογραφία της Silvia Barbero.

 Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ:

1. Στην αργεντινή καλλιτέχνη Silvia Barbero για την όμορφη τοιχογραφία των Μουσών στην είσοδο του Γυμνασίου, τους συνεργάτες της Jill Somer, Anne-Guurt Jaeggi, και Tamy Hybarger Tsouris.

2. Στην Ελένη Σπετσιώτου για τη βοήθεια εκτέλεσης των εργασιών στον προαύλιο χώρο.
3. Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Καραγιώργο Νίκο για τον καθαρισμό – σιδέρωμα των κουρτινών του Γυμνασίου και τις μανούλες που βοήθησαν για την τοποθέτησή τους: Ρίτσα Σκλάβου και Νινέττα Χύμα-Κοσμά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.