Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων για μαζική συμμετοχή στις εκλογές και στην Πανοικοδομική Απεργία

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ΕΚΛΟΓΕΣ 
Τρίτη 13 Νοέμβρη

 ΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Σκοπελίτες οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα,

Το Σωματείο μας βαδίζει περήφανα στην έβδομη δεκαετία της ζωής του (έτος ίδρυσης 1955). Όλα αυτά τα χρόνια βαδίσαμε, άλλοτε λίγοι, άλλοτε πολλοί, το δύσκολο δρόμο του αγώνα, ενωμένοι σαν γροθιά για το δίκιο μας, για τη δουλειά, τη σύνταξη, τη μόρφωση των παιδιών μας και την Υγεία. Σήμερα που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας τη βρώμικη δουλειά των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, καλλιεργεί αυταπάτες για μεταμνημονιακή εποχή, ζούμε την κανονικότητα της ανεργίας, του μισού μεροκάματου και της σύνταξης –χαρτζιλίκι. 

Είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση όσων έχουν απομείνει, μα πολύ περισσότερο για να χτίσουμε την κοινωνική συμμαχία που θα τσακίσει μια και καλή την πολιτική τους. Απέναντί μας βρίσκεται η Μεγαλοεργοδοσία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και το πολιτικό προσωπικό τους. Δε φοβόμαστε! Ούτε προσκυνάμε τους Νατοϊκούς  φονιάδες των λαών! Μέρες του Νοέμβρη του ΄73, σαν τώρα, οι ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ, με τη Νεολαία έστειλαν μήνυμα εξέγερσης και ανυπακοής μπροστά στις κάννες των όπλων και τα τανκς!

Σ΄ αυτήν την πορεία της οργανωμένης αγανάκτησης και πάλης ΣΕ καλούμε να πάρεις μέρος, συμμετέχοντας στις ΕΚΛΟΓΕΣ του Σωματείου μας την Τρίτη 13 Νοέμβρη από τις 6 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ στα γραφεία του Σωματείου.

-Εκλογοαπολογιστική συνέλευση την ίδια μέρα Τρίτη 13 Νοέμβρη στις 4.00 μ.μ., στον ίδιο χώρο.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ - ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
                                        
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 Π.Μ. ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ, 10/11/2018

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.